Zobrazen 1. – 12. z 29 výsledků

Show sidebar

Steakové maso II

Featured!
Naučte se základním pracem v kuchyni s kvalitním masem. Dostanete spoustu tipů a triků na přípravu steakového masa, které si vyzkoušíte v praxi. Přátelé vás pak nepoznají.
Termín 12.10.
Termín 2
Délka kurzu 4 hodiny
Začátek kurzu 17:00
Místo Studio Jožík
Na dotazHot
kurz vaření francouzská kuchyně, jožík, hovězí na víně
Zavřít

Francouzská kuchyně

Featured!
Objevte chuť pravé Francie. Francouské Foie gras, hovězí na víně (boeuf bourgignon) a dokonalý jablečný koláč Tarte tatin. Kurz i jako dárek.
Termín 29.9.
Termín 2
Délka kurzu 4 hodiny
Začátek kurzu 17:00
Místo Studio Jožík